Курс за мотокаристи обучение на работното място за начинаещи и напреднали.

 

Курсове обучениеза работа с мотокар и електрокар за начинаещи и напреднали на специализиран полигон с подходящи мотокари и електрокари. Преминат курс за мотокар се изисква за всички, които работят с подемно-транспортни машини за вътрешнозаводски транспорт.

Обучението включва упражнения с мотокар на стелаж и товарно-разтовари дейности на автомобилна каросерия издаване на свидетелство.

Препоръчително е курсистите да имат шофьорска книжка или да са посещавали шофьорски курсове независимо от категорията.

Обучението може да бъде индивидуално за в курсове по 1-2 лица с теоретични и практически тренинги и упражнения.

Групово курс за групово обучение за 5-10 човека с теория в специално оборудван кабинет и на полигон в групи по 2-3 души.

Задочно обучение с практика по месторабота под наблюдението на квалифициран преподавател. Учебната програма съдържа всичко необходимо за придобиване на знания по устройство на мотокар и електрокар

Курсовете за мотокаристи са съгласувани с изискванията на Наредба 1 и 10 и са с продължителност 45 часа за кандидатите със свидетелство за право управление на МПС.

Желанието за по-високо качество на обучението, ни мотивира да предоставим на нашите курсисти възможност за интерактивно и онлайн обучение на специална платформа, проектирана за нуждите на курс за мотокаристи.

За справки и записване за цялата страна в нашите курсове за мотокар тел. 0886676212.

За да получите ценово предложение съобразено с Вашите нужди и изисквания моля изпратете запитване на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Пловдив, Асеновград, Карлово, Калофер, Хисаря, Раковски тел: 0879392832;

Благоевград, Разлог, Петрич, Сандански, Гоце Делчев, Якоруда, Симитли тел: 0894 73 00 45 инж. Марудин;

Бургас и региона Атанас Гайдарджиев тел: 0898891488

Варна Балчик, Девня инж. Чанко Чанев тел: 0898503477

Хасково, Кърджали, Димитровград и региона инж. Али Юсеин тел: 0878401719.

Шумен, Разград, Търговище Милена Димова тел: 0889878947