Motokar.info курс за мотокаристи, обучение на оператори мотокар учебен център за мотокаристи курсове за квалификация на мотокарист издаване на свидетелство за мотокр.

Motokar.info курс за мотокар обучение на мотокаристи продажба на мотокари и оборудване на прикачани приспособления.

За информация и записване в нашите курсове за мотокар тел. 0886676212 За да получите ценово предложение съобразено с Вашите нужди и изисквания моля изпратете запитване на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Фирма Мотокари ЕООД обучава мотокаристи на модерни машини за товарене и обработка на различни материали, товари, стоки и суровини . Повечето от нашите електрокари и мотокари могат да работят в условия с повишена проходимост.

Курсовете се провеждат на полигон и в склад мотокар превозва стоки, улавяне на повдигателната уредба електрически кар влекач оборудване за изтегляне на и превоз на товари на къси разстояния.

Пълен набор от услуги за мотокар обучение, курс, наем, продажбата на мотокари и електрокари.

Фирма Мотокари се занимава с курсове за мотокар, отдаване под наем, продажба и ремонт на мотокари и електрокари.

Ако решите да си купите мотокар високо повдигач за склада, ние можем да ви предложим широка гама от разнообразие от модели, включително нови мотокари, ръчно водим количка и товарачи / електро, както и мотокари, платформени електрокари и дизелови мотокари, мотокари, високоповдигач (мотокари и стелажи ), челни товарачи, мотокари - платформени от различни модификации.

При нас можете да си купите мотокар, цената на мотокар ще изненада приятно всеки клиент.

Ние също така предлагаме на нашите клиенти следните услуги за продажба и отдаване под наем на мотокари електрокари:

• Отдаване под наем на мотокари високоповдигач предназначен за вдигане на тежки и лесна за маневриране в ограничени пространства;

• Мотокар - превоза на товари и оборудване ниски експлоатационни разходи и висока производителност;

• Курсове за мотокари;

• Продажбите на дизелови мотокари.

Мотокари ООД продава мотокар и оборудване от световно известни производители.

Ние предлагаме на клиента директория товарачи, в които те намерят кари и складово оборудване от всякакъв вид, включително и мотокари, електрически асансьори, мотокари от различни марки.

Нашата компания предлага и резервни части за кари склад мотокари,

• Мотокар части;

• Курс за мотокар на машина Toyota;

• Курс за мотокар на Балканкар.

Обслужване и ремонт

Курсове обучения и тренинги за мотокар и електрокар